Massage Rainbow | Massage Dordrecht behandelingen
Zoekt u massage Dordrecht behandelingen? Wij bieden veel verschillende soorten behandelingen aan en werken vanuit het holistisch perspectief: de mens centraal.
massage behandelingen, massage dordrecht, spieren ontspannen, massagepraktijk, massagetherapie, massage
16049
page,page-id-16049,page-parent,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Behandelingen

Bent u toe aan een ultiem ontspanningsmoment of simpelweg een moment om je lijf te voelen, verbinding te maken met wat er op dit moment leeft? Kom dan eens langs bij Massage Rainbow en ga voor een ontspanningsmassage!

 

Een ontspanningsmassage kan bij ons volledig worden afgestemd aan uw behoeftes. Wij maken gebruik van verschillende massagetechnieken. Ontspanningsmassages worden niet door de zorgverzekeraars vergoed.

 

Heeft u klachten of wilt u uw lichaam op meerdere niveaus onderzoeken? Ga dan voor massagetherapie van Massage Rainbow. Onze massages beginnen met een inleidend gesprek, waarbij er uiteraard na een massage ook ruimte is voor een nagesprek. Aan de hand van dit gesprek stemmen wij de massage af op uw persoonlijke wensen. Bij de massages maken wij gebruik van verschillende technieken, waaronder haptotherapeutische technieken en focustechnieken. Na iedere massage is er voldoende ruimte voor een korte nabespreking om uw persoonlijke wensen en behoeften te bespreken en uw ervaringen te delen. Uiteraard is er ook ruimte voor stilte en nabeleving. Bij massage Rainbow is er voldoende ruimte voor bewust onderzoek naar uzelf. Wij adviseren u om te informeren bij uw zorgverzekeraar voor een eventuele vergoeding. In sommige gevallen is dit namelijk mogelijk.

 

Alle massages en begeleidingstechnieken waar ik gebruik van maak in mijn massages zijn hieronder terug te vinden.