Massage Rainbow | Over ons
15369
page,page-id-15369,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Over ons

Massage Rainbow Dordrecht is opgericht door Frans Geurts. Frans is geboren en getogen in Schoonhoven. Het feit dat Frans maar weinig ruimte in zijn leven had voor zijn eigenheid en gevoeligheid, heeft ervoor gezorgd dat hij door de jaren heen vooral vanuit zijn hoofd leefde.

rainbowmassage-Frans-Geurts

Oorspronkelijk was Frans werkzaam in de IT, de ambulancedienst en als verpleger in het ziekenhuis en in de psychiatrie. Uiteindelijk heeft Frans ervoor gekozen als gevolg van zijn nieuwsgierigheid en levenslust om meer naar zichzelf op zoek te gaan.
 

Na het afronden van de studie toegepaste haptonomie, tantra en holosmassagetherapie, is Frans meer in verbinding gekomen met het lichaam en de signalen van de bezieling hierin. Uiteindelijk heeft hij ervoor gekozen om met andere mensen op pad te gaan om samen te ontdekken en meer bewust te worden van het eigen lichaam. Uiteindelijk heeft dit tot de oprichting van Massage Rainbow Dordrecht geleidt. Frans is speels, energiek, liefdevol confronterend op de grens, met respect voor veiligheid.
 

Het menselijk lichaam is het beste beeld van de menselijke ziel!

Visie

 
Frans werkt vanuit holistisch perspectief. “Holos” betekent “heel” in het Latijns. Een holistisch masseur benadert de mens als één geheel van verschillende lagen die in iedereen werkzaam zijn. Bij onze massages wordt allereerst de fysieke laag geraakt, maar uiteindelijk kunnen ook het emotionele, mentale, sociale of spirituele vlak tijdens een massage geraakt worden. Bij Massage Rainbow wordt u tijdens een massage uitgenodigd om te luisteren naar uw lichaam. Door onze aandachtvolle massages krijgt u de ruimte om de stem van uw eigen lichaam te horen. Het kan als het ware een ingang zijn om uzelf beter te leren kennen en te genieten van uw lijf en de ontspanning hierin.

 

rainbowmassage-Frans-Geurts-masssage