Massage Rainbow | Tarieven
16290
page,page-id-16290,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Tarieven en Vergoeding

Massagetherapie sessie: 75 minuten: €75,- incl. btw 21%
Ontspanningsmassage: 60 minuten: €55,- incl. btw 21%
90 minuten: €75,- incl. btw 21%

 
Na iedere massage krijgt u een factuur van ons, die u eventueel kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Bij sommige massages kunt u in aanmerking komen voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding van uw zorgverzekeraar. Deze vergoeding geldt alleen wanneer u aanvullend verzekerd bent. Wij adviseren dan ook om dit na te vragen bij uw zorgverzekeraar.

Netwerklogo

Massage Rainbow is aangesloten bij de Holos beroepsorganisatie en bij de SRBAG. Hierdoor kunnen onze sessies in aanmerking komen voor een vergoeding. Dit hangt af van je eigen aanvullende verzekering. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op deze website.
 
Bij mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en de klachtregeling van Holos Beroepsorganisatie. Voor het tuchtrecht ben ik bij de SRBAG aangesloten.

 

Onze facturen kunt u contant betalen of binnen twee weken aan mij overmaken. Bij eventuele verhindering dient u een afspraak tenminste 24 uur van te voren af te zeggen. Indien dit niet gebeurd, dan zal de sessie in rekening worden gebracht.